MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan ve ilçe başkanlarının katıldığı toplantıda parti çalışmaları ve Türkiye’de yaşanan siyasî gelişmeler değerlendirildi.

Toplantıda partililere hitap eden İl Başkanı Kaynar, 31 Mart 2019’da yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’ne Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği istikamette hazır olmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Çorum’da 31 Mart Yerel Seçimlerine iddialı bir şekilde gireceklerini vurgulayan Arslan Kaynar, “Biz belediyeciliği millete hizmetin ilk mevkii, ilk mercii, ilk merkezi kabul ediyoruz. Biz belediyeciliği milli ve manevi vecibe addediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin yönetimi altında bulunan belediyelerde akıl vardır, iman vardır, gönül vardır, vicdan vardır, empati vardır, aşk vardır, sevda vardır, özveri vardır, öz değerlere bağlılık vardır.” dedi.

MHP İl Başkanı Arslan Kaynar şu değerlendirmelerde bulundu:

“Belediye demek umut demek, uzlaşma demektir. Belediye demek, uzakları yakın eden ümran ve uygarlık demektir. Belediye demek uhuvvet, yani kardeşlik demektir, veren elin alan elden üstünlüğünü tescil eden ufuk demektir. Belediye demek açı doyuran, çıplağı giydiren, üşüyeni ısıtan, hasreti dindiren, toplumsal bünyeyi dengeleyen, darda ve zorda kalanı sarıp sarmalayan müşfik ve müthiş bir uğraş demektir. Vatana adanmış ömürler, millete hizmetle meşhun gönüller Milliyetçi Hareket Partisi’nin yönetimi altındaki belediyelere mührünü vurmuştur. Bizim Üretken Belediyecilik anlayışımız fedakârlığın erdemi, kılı kırk yaran çalışmanın, titiz hazırlıkların eseridir. Belediyecilik ilkelerimizden sapmadan mücadelemizi sürdüreceğiz. Milli belediyecilik, başarılı yönetim diyoruz.

Bizim ve milletimizin adam gibi adam olanlara, mertçe, fedakârca, vefakâr ve ahlaklı bir şekilde görevini yapacak şehri eminlere ihtiyacı vardır ve bu çok açıktır.

31 Mart 2019’da yapılacak seçimlere iddialı şekilde hazırlanıyoruz. Merkezde, ilçelerimizde ve beldelerimizde milletimizle kucaklaşacağız ve tüm belediyelerimizde üç hilali dalgalandırmak için çalışacağız.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak belediyelerimizi muhafaza edip bunların yanında daha fazlasını kazanmak, daha çok gönüle girmek, daha çok teveccüh elde etmek için bütün gücümüzü seferber edeceğiz, Allah’ın izniyle de hedefimize ulaşacağız.

Türkiye’nin huzuru, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin kökleşmesi, ilke ve kurumlarıyla yerleşmesi için 31 Mart 2019’un istikrar ve dengeli şekilde aşılması şarttır, beka meselesidir.

Önümüzdeki Mahalli İdareler Seçimleri’nde sadece belediye başkanı seçilmeyecektir. Sadece belediye meclis üyeleri, sadece il genel meclis üyeleri, sadece köy ve mahalle muhtarları belirlenmeyecektir. 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimiyle resmen uygulamaya geçen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin süreklilik içinde istikrarı ve istikbali de sağlanmış olacaktır.

Türkiye’nin toplumsal huzuru, anti demokratik arayış ve arzuların söndürülmesi için 31 Mart 2019 tünelden önceki son çıkış, 2023’ün müjdesidir.”

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim