Başkan Özsaçmacı ve yönetim kurulu üyeleri bu kapsamdaki ziyaretlerine Kargı ilçe teşkilatı ile devam etti.

Başkan Özsaçmacı ve beraberindekileri, İYİ Parti Kargı İlçe Başkanı Kemal Zincirli ve yönetim kurulu üyeleri parti binası önünde karşıladı. Başkan Özsaçmacı, partililer ile yaklaşık iki saat süren bir toplantı yaptı.

Toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özsaçmacı, “Önümüzde yerel seçimlerimiz var. Liderimiz Sayın Meral Akşener'in önderliğinde inşallah yerel seçimlerden milletimizin teveccühüyle zaferle çıkacağız. Çalışmalarımız başta il merkezimizde olmak üzere tüm ilçelerimizde devam ediyor. İlçe teşkilatlarımızla bu yaptığımız ziyaretler ile bir bir istişare ediyoruz. Bugün de Kargı ilçe teşkilatımızı ziyaret ettik. Kargı'dan eminiz. Belediye başkan aday adaylarımız olacak ve yerel seçimde Kargı ilçesinden belediye başkan adayı ve il genel meclis üyesi adayları çıkartacağız.” diye konuştu.

“İYİ Parti Kargı İlçe Başkanı Kemal Zincirli ve yönetiminin istifası istendi mi?” sorusuna da cevap veren Başkan Özsaçmacı, “Bugüne kadar büyük özveriyle, türlü imkansızlıklar içinde ve fedakarca görev yapan teşkilatlarımızda 24 Haziran seçimlerindeki adaylıklar başta olmak üzere çeşitli vesilelerle boşalmalar olmuş ve netice itibariyle taşra teşkilatlarımızda yerel seçimler öncesi ivedi olarak bir revizyon yapılması talimatı Liderimiz Sayın Meral Akşener tarafından verilmiştir. Bu konuyla ilgili İl Başkanlığımıza ilçe teşkilatlarımız ile ilgili her hangi bir istifa yazısı gelmemiştir. Biz şu an tüm ilçe teşkilatlarımızın çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. İstifalar konusu ile ilgili bizlere bir talimat yazısı gelirse, teşkilatlarımız ve kamuoyuyla paylaşırız.” şeklinde konuştu.

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı ziyaret programını, ilçe esnafını gezerek tamamladı.

(İbrahim EFE)

Editör: TE Bilisim