AK Parti’nin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı önceki gün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirildi. 128. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Çorum’dan da AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, Belediye Başkan Vekili Enver Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkan Vekili Semra Akyüz Özdağ katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantıda ülke gündemini değerlendirerek partisinin bazı belediye başkan adaylarını da açıkladı. Erdoğan ayrıca 31 Mart mahalli seçimlerinde gürültü ve görüntü kirliliği oluşturan propaganda yöntemlerinin tamamen terk edeceklerini vurguladı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ise katıldığı toplantıda yerel basının sorunlarını gündeme getirdi.

Mehmet Karadağ, toplantının oturumlarından birinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Medya İletişim Başkanı Mahir Ünal dijital medya ve medya iletişimiyle ilgili bilgi verdi. İnternet medyasının dağınıklığına da değinilen toplantıda söz alan AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ yerel basının desteklenmesi gerektiğini söyledi. Son dönemde ülkede yaşanan ekonomik sorunların yerel basını da derinden etkilediğini hatırlatan Karadağ, yerel basına sahip çıkılmasının ülkenin geleceği için önemine de vurgu yaptı.

AK Parti Medya İletişim Başkanı Mahir Ünal ise bu konuda bazı çalışmalar yapıldığını sözlerine ekledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim