Mahalleye en iyi şekilde hizmet sunabilecek bir ekip oluşturduğunu kaydeden Örs, “Bu ekipte yer alan insanların hepsi birbirinden değerli isimler. Bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getireceğimize hepinizin inanmasını istiyoruz. Bu inanç ben de zaten ilk günden beri mevcut. Bizleri bu göreve layık görmeniz halinde mahalle sakinlerimizin arz ve talepleri doğrultusunda bıkmadan, usanmadan çalışacağımızın bilinmesini istiyorum” dedi.

Mahallenin tüm eksiklerini yakinen bildiklerini söyleyen Örs, “Bu eksiklerin giderilmesi konusunda tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla yapacağımız istişareler ve yerinde yapacağımız çalışmalarla sorunların en hızlı şekilde çözümü noktasında gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Valilik ve Belediye başta olmak üzere diğer kurumlarla da mahalle sakinleri arasında köprü olacaklarını belirten Örs, açıklamasına şu şekilde devam etti:

“Sizler de takdir edersiniz ki, kadın elinin değdiği her alanda güzellikler ön plana çıkar. Tüm bu güzellikleri de çok ama çok çalışarak elde edeceğiz ve her zaman ilk önceliğimiz sizlere layık olmaya çalışmak olacak. Bu bağlamda sizlerden aldığımız güçle önümüzün açık, yolumuzun aydınlık olduğunu düşünüyoruz. Yeniyol Mahallemiz yeni hizmetlerine sizlerle birlikte şahitlik edecek. Biz bu uğurda canla başla çalışacağız ve bu konuda da kimsenin zerre şüphesi olmasın.”

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim