Massey Ferguson Bölge Bayii Bayramlar Motorlu Araçlar tarafından dün Yeni Buğday Pazarı karşısında düzenlenen tanıtımda, Çorumlu çiftçiler Massey Ferguson’un en son modellerini test etme imkânı buldu.

Tanıtım etkinliğine AGCO Türkiye Bölge Satış Müdürü Hakan Çetintürk, Bölge Servis Müdürü Yücel Gökçek, Yedek Parça Bölge Satış Müdürü Serdar Kanlı, Pazarlama Uzmanı Serdar Eral, Kıdemli Bölge Müdürü Barış Özyurt, Teknik Destek Müdürü Mikail Yüksel, Bayramlar Motorlu Araçlar sahibi Sinan Bayram ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Etkinlikte çiftçilere hitap eden Bayramlar Motorlu Araçlar sahibi Sinan Bayram, bir dünya markası olan Massey Ferguson’u Çorumlu çiftçilele buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Massey Ferguson’un güçlü ve dayanıklı traktörleri Türk çiftçisinin en büyük yardımcısı durumunda. Bizler de Bayramlar Motorlu Araçlar olarak kurulduğumuz günden bu yana Çorum çiftçisini, dünya çiftçilerinin sahip olduğu teknolojik imkânlara kavuşturmak amacındayız. Bu konuda var gücümüzle çalışırken en büyük destekçimiz olan ve aile olarak gördüğümüz tüm çiftçilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Daha sonra Massey Ferguson Ürün Uzmanları tarafından, Fransa ve Manisa fabrikalarında üretilen 2600 ve 5600 serilerine ait yeni traktörlerin tanıtımı yapıldı.

Demo tarla alanında test sürüşü yapan çiftçilere ayrıca çekilişle çeşitli hediyeler verildi.

İlki 14 Ağustos’ta Mersin’de gerçekleştirilen ve 26 kenti kapsayan Massey Ferguson Tarla Günleri Traktör Tanıtım Turu, 17 Ekim’de Antalya’da düzenlenecek olan etkinlikle sona erecek.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim