Peugeot yetkili satısı Karataş Otomotiv’in ev sahipliğinde Cumartesi günü düzenlenen tanıtım programında SUV çizgileri taşıyan hafif ticari model araçlar da müşterilerin beğenisine sunuldu.

“Ötesi yok, dahası çok” sloganıyla tanıtılan Yeni Peugeot Rifter, şık, sağlam, çevik ve güçlü yapısı ile dikkat çekiyor. Kuralları değiştiren tasarına ve özgün çizgilere sahip Yeni Peugeot Rifter, tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Ankara yolu 3. kilometrede hizmet veren Peugeot Karataş Plaza’da saat 18.00’e kadar devam eden lansmana Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, TSO yöneticileri, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

GÜNLÜK KULLANIM KOLAYLIĞI

Geliştirilen yan sürgülü kapılar daha geniş eşiği ile kabin içine erişimi kolaylaştırıyor. Rayların yeni mimarisi omuz seviyesindeki alanı daha ferah tutarken aynı zamanda görsel açıdan da ferahlık sağlıyor. Bu sınıfta benzersiz bir özellik olarak sunulan bagaj kapağından bağımsız açılan arka cam, bagaj kapağını açmadan bagaja kolay bir erişim sunuyor.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim