Vali Necmeddin Kılıç, her türlü iyiliğin eğitimle, her türlü kötülüğün başlangıcının da eğitimsizlikle olacağını dile getirdi.

İlköğretim Haftası nedeniyle Ertuğrul Gazi İlkokulunda gerçekleştirilen törende konuşan Vali Necmeddin Kılıç, eğitim ve öğretime başlanan bu yıl çocukların evinden alındığı andan evine bırakılacağı ana kadar tüm vaktini dolu dolu geçireceğini, çocukları geleceğe en güzel şekilde hazırlayarak, yarınların emanet edileceği nesillerin en yüksek bilgiyle, eğitimle donatma gayreti içinde olacaklarını vurguladı.

“İnşallah bu yıl geçen senekinden daha şanslıyız. Bu sene bazı okullarımızda tekli eğitime geçtik, planlamalarımızda bir aksaklık olmazsa gelecek yıl il merkezinde tüm okullarımızda tekli eğitim yapamayacağımız hiçbir okulumuz kalmayacak” diyen Vali Kılıç, her gün daha iyisinin verileceği bir süreç içinde çocukların devletine, milletine, ailelerine ve kendilerine daha hayırlı olmalarının yolunu arayacaklarını dile getirdi. Vali Kılıç şunları söyledi: “ Allah birliğimizi bozmasın, gönüllerimiz bir olsun, omuz omuza verelim, el ele tutuşalım, en güzel günler bizim olacaktır.

Törenimize teşrif eden milletvekillerimize, ailelerimize, mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni eğitim öğretim yılının ilimize, ülkemize ve devletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Saygılar sunuyorum.”  (Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim