Yeni Nesil Doblò, hakkında bilgi veren Satış Müdürü Asım Avcı, Yeni Nesil Doblò’nun Tofaş'ın Bursa’daki fabrikasında üretilerek, 2015 yılının ilk çeyreğinde Avrupa ile birlikte Türkiye’de de satışa sunulmaya başlandığını bildirdi.
İşlevselliği, taşıma kapasitesi, düşük yakıt tüketimi ve işletme maliyetleri bakımından sınıfında liderliğini daha da güçlendiren Yeni Nesil Doblò’nun 2015 yılının ilk çeyreğinde Türkiye pazarındaki yerini aldığını kaydeden Avcı, “Hem dış hem de iç görünümü tamamıyla değiştirilen Yeni Nesil Doblò, tasarımıyla son derece göz alıcı bir görünüme sahip. Bu yeni tasarımıyla da kullanıcılarına bambaşka bir dinamizm ve kullanım rahatlığı sunuyor. Yeni Nesil Doblò,'nun ön ve arka kısımlarının tasarımı tamamen yenilerek daha modern ve özgün bir görünüm kazandı.
Yepyeni tampon tasarımı ve aeorodinamik kaportasıyla zengin bir görünüme sahip olan modelin, arka kapısının dizaynıda bu modern tasarıma uyumlu biçimde değiştirildi. Yeni Nesil Doblò nun 16" lik alaşım jantları da havalı modern görünümü bir üst seviyeye taşıyacak şekilde tasarlandı. Bunun yanı sıra iç kısmı tamamen değiştirilen Yeni Nesil Doblò, koltuk ve panellerdeki farklı renk ve materyal seçenekleriyle de kişisel zevklere göre değişebilme olanağı sağlıyor” dedi.
Satış Müdürü Asım Avcı, düzenlenen lansmana gösterdikleri ilgi nedeniyle Çorum halkına teşekkür etti.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim