Renault Çorum yetkili satıcısı Sima Otomotiv, haftasonu otomobil tutkunlarının merakla beklediği Yeni Megane Sedan’ı vatandaşlarla buluşturdu. Tasarım ve barındırdığı özellikler bakımından oldukça dikkat çeken Megane Sedan davetlilerden de tam not almayı başardı. Ankara yolu 4. kilometrede bulunan Sima Otomotiv shovroomundaki tanıtım ve test sürüşüne çok sayıda davetli katıldı.
Sima Otomotiv Satış Müdürü Alper Cengiz, Megane’nin her zaman yaşayacak bir marka olduğunu ve 59 bin 900 TL liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu söyledi. Yeni Megane’nin 1,6 motor hacmi ve 130 beygirlik gücü ile dizelde otomotik ve manuel vites seçeneklerini olduğunu aktaran Cengiz, “Yeni Megane Sedan segmentinde tek olan, geniş panoramik elektrikli cam tavanı ile vurgulanan dinamik tasarımı ile dikkat çekiyor. CMF C/D platformuna sahip Yeni Megane Sedan, gelişmiş konfor ve sürüş keyfi için 7 TFT renkli dijital ekranı, 8,7 multimedya tablet ekranı, R-LINK 2, MULTI-SENSE, Head-up Display, Eller Serbest Park Sistemi, Aktif Acil Fren Destek Sistemi, Şerit Takip Sistemi gibi konfor ve sürüşe yardımcı birçok teknoloji ile üst segmentten alınan özelliklere sahiptir. Türkiye’de efsaneleşen Megane’nin yeni versiyonu yine otomobil tutkunlarının beğenisini toplayacaktır” dedi.
Tanıtımda Yeni Megane Sedan ile birlikte Renault’un diğer modellerinin da tanıtım ile birlikte satış ve satış sonrası hizmetleri hakkında bilgi verildi.

(Volkan SINAYUÇ)
 
Editör: TE Bilisim