CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasya dönüşü Çorum’daki bir köy düğününe katıldı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, damada da yarım altın taktı.
Amasya’nın Merzifon İlçesi’ndeki toplu açılış töreninin ardından karayoluyla Ankara’ya dönmek için yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çorum merkeze bağlı Palabıyık Köyü’ne uğrayıp bir düğüne katıldı. Köy Muhtarı Önder Göcen’in oğlu 22 yaşındaki Canatay Göcen ile 21 yaşındaki Duygu Durkaya’nın, düğün merasimine katılan Kılıçdaroğlu, köylülerle bir süre sohbet edip, beraber düğün yemeği yedi. Kılıçdaroğlu, damada yarım altın taktı.
Köylülerin yoğun ilgisiyle karşılaşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı. Küçük bir çocuğu da kucağına alıp, bir süre sevdi.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, TBMM İdare Amiri ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP Çorum İl Başkanı Hasan Suvacı ve Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere ile bazı partililer de eşlik etti. Kılıçaroğlu, daha sonra karayoluyla Ankara’ya hareket etti. (Yusuf ÇINAR) 
Editör: TE Bilisim