Milletvekili Ceylan, seçim çalışmaları kapsamında bugünde Sel Sokak esnafını ziyaret etti.

Esnafın yakın ilgisi ile karşılan Ceylan, AK Parti hükümetinin yaptığı icraatlar hakkında esnaflara bilgi verirken, yeni dönemde de yapılacak olan projeleri bir bir anlattı.

“15 YILDA ÇORUM’A 12 MİLYAR LİRALIK YATIRIM YAPTIK”

2002 yılından buyana Çorum’da vatandaşlar arasında hiçbir ayrım yapmadan hizmetlerini sürdürdüklerini kaydeden Ceylan, “15 yılda Çorum’a 12 milyar liralık yatırım yaptık. Bu bütçeyi Çorum’umuzun bütün bölgelerinde eşit olarak kullandık” diye konuştu.

AK Parti döneminde yaşanan demokratikleşme ve kalkınma hamlesiyle Türkiye’nin çehresinin değiştiğini, bu değişimden Çorum’un da payına düşeni aldığını kaydeden Ceylan, “AK Parti ile milletimizin yüzü güldü, ötekileştirme son buldu. Toplumumuzun her kesimi insan hakları ve hürriyetlerinden azami seviyede faydalanma imkânı yakaladı. AK Parti olarak kurulduğumuz günden beri Türkiye’nin hedeflerinin, beklentilerinin, gelecek hayallerinin ve milletimizin büyük ideallerinin temsilcisi olduk. Hiçbir güç odağının aziz milletimizin kutlu yürüyüşüne engel olmasına şimdiye kadar izin vermedik, bundan sonra da asla vermeyeceğiz." dedi.

24 Haziran seçimlerinin, yeni yönetim sistemini hayata geçirileceği ilk seçim olacağına dikkat çeken Ceylan, “Vatandaşlarımız bir taraftan cumhurbaşkanını, yani hükümeti sandıkta seçecek, diğer taraftan milletvekillerini belirleyecektir. Yeni dönem güçlü meclis ve güçlü hükümet dönemi olacaktır. Bu iki temel kurumun kendi alanlarına yoğunlaşmalarının yanı sıra ahenk içinde çalışmaları milli hedeflerimizin gerçekleşmesine hizmet edecektir. Bu iki kuvveti, bağımsız ve tarafsız yargı tamamlamış olacaktır. Yeni dönemde meclis daha itibarlı, hükümet daha güçlü, bağımsız ve tarafsız yargı daha etkin olacaktır.” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim