Gerçekleştirilen mazbata töreninin ardından milletvekillikleri resmiyet kazanan Av. Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, beraberinde AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ve İl genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya Belediye Başkanı Zeki Gül’e seçimlerde yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

AK Parti milletvekillerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti Çorum teşkilatının seçimlerden başarı ile çıktığını belirtti. Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Gül, Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu’ya başarı temennisinde bulundu.

“TÜRKİYE’DE YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI”

Başkan Gül; “Teşkilatımızın tüm mensuplarına mahalle temsilcisinden üyelerimize il başkanlığımızla koordineli bir çalışma yürüttükleri için teşekkür ediyorum. Tüm emeği geçen arkadaşlarımıza, oy veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nde yeni bir dönemin başlaması vatanımızın ve milletimizin hayrına olacağına inanıyorum. Allah devletimize, milletimize, ülkemize zeval vermesin. Bizim çalışmalarımız devletimizi milletimizi yüceltmek içindir. Rabbim ebet müddet devletimizi daim eylesin. Ziyaretinizden dolayı milletvekili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNDE OY ADLIK”

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, mazbatalarını alan milletvekillerinin Çorum’a iyi hizmetler sunacaklarına inandıklarını ifade etti. İl Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından verilen görevlerin fazlasıyla yerine getirildiğini dile getiren İl Başkanı Mehmet Karadağ, Belediye Başkanı Zeki Gül’e gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Karadağ, “Türkiye’nin ihtiyacı olan bir sonuç aldık. Çorum olarak da bizler, vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Halkımız hiçbir zaman Recep Tayyip Erdoğan’ı ve ekibini yalnız bırakmadı. 12 seçimde aldığımız en yüksek oyu alarak rekor seviyede bir destek verdi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Çorum olarak rekor üstüne rekor kırmaya devam ettik. Milletvekilliğinde ise 3 vekilliğimizi muhafaza etmeyi başardık. Milletvekilliğinde Türkiye ortalamasının %10 fazlası, Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise Türkiye ortalamasının %12 fazlası destek vererek bizi genel merkezimiz, cumhurbaşkanımız ve başbakanımız nezdinde onore ettiler. Halkımıza ve belediyemize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Belediyemizin Ak Parti belediyeciliği olarak hizmet anlamında oylarımızın yukarı çıkarılması noktasında katkısı olmuştur. Hem şahsınızın çalışmalarının da katkısı olmuştur hem de vatandaşlarımızın sosyal belediyeciliğe memnuniyetlerinden dolayı katkısı olmuştur. Biz bunun bilincindeyiz farkındayız. Bu bir ekip eşi. Biz ekip olarak ahenk içerisinde çalışma yaptık. Vermiş olduğunuz emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

“ÇORUM’A EN İYİ HİZMETİ VERECEĞİZ”

Çorum’dan 2. sıra adayı olan ve gerçekleştirilen törenle mazbatasını alan Av. Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı’nın seçim çalışmalarına büyük katkı sağladığını belirtti. Çorum’a en iyi şekilde hizmet etmek için çaba göstereceklerini belirten Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya “Belediye Başkanımıza sahada yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. İlçelerde, Çorum merkezde iftarlarda, esnaf gezilerinde yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Şahsında gerçekten güzel bir çalışma sergiledi. Sosyal belediyecilik anlamında belediyenin hizmetleri noktasında yaptığı çalışmalardan dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah Çorum’umuz için ekip olarak güzel hizmetler edeceğiz. Çorum’a daha da güzel hizmetler vereceğiz” şeklinde konuştu.

Mazbatasını alan milletvekili Erol Kavuncu Belediye Başkanı Zeki Gül’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Çorum halkının iradesinin sandığa çok net bir şekilde yansıdığını dile getiren Kavuncu, “Yüzyılın seçimini gerçekleştirdik” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim