27-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenen “Çanakkale 1.Ulusal Yöresel Yemek Yarışması”nda Çorum’u temsil eden Bahçelievler Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Alanı Mutfak Dalı öğrencileri ödülle döndü.
Öğrencileri makamında kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük; “Bahçelievler Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin her yıl düzenlenen bu tür yarışmalarda başarılı olmalarına alıştıklarını ifade ederek, başarılarının devamını dilediğini kaydetti. Öğrencilerin alanlarıyla ilgili hedefler belirleyerek mesleklerinde iyi bir noktaya gelmelerini beklediğini söyleyen Büyük, Çanakkale ve Tokat’ta yapılan yarışmalarda elde edilen başarıdan dolayı öğrencileri ve onları yönlendiren öğretmen ve idarecilerimizi tebrik ettiğini söyledi.
Ziyaret sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, öğrencilere kitap hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bahçelievler Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Çanakkale de yapılan 1.Ulusal Yöresel Yemek Yarışmasında 2 Gümüş, 1 Bronz madalya; 1 Mayıs 2016 tarihinde Tokat ilinde düzenlenen 2. Tokat Ulusal Aşçılar ve Pastacılar 5 Gümüş, 4 Bronz madalya, 3 başarı belgesi kazanmışlardı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim