Fotoğraf sanatının öğretilmesi, geliştirilmesi, yaygınlaştırılması amacıyla kurulan ÇFK, düzenlediği etkinliklerle Çorum’un sosyal hayatına renk katıyor.
Fotoğrafçılık alanında kurs, sergi, söyleşi başta olmak üzere çeşitli organizasyonlar gerçekleştiren ÇFK, düzenlediği gezilerle fotoğraf ve gezi tutkunlarının unutulmaz anılar yaşamalarına katkı sağlıyor.
Etkinlikler kapsamında geçtiğimiz hafta sonu Bolu’daki Yedigöller Milli Parkı’na düzenlenen geziye de yoğun bir katılım oldu. Yaklaşık 40 kişinin katıldığı günübirlik gezide katılımcılar, hem sonbaharın son günlerini doğayla iç içe geçirdi hem de görsel bir festival sunan Yedigöller’in güzelliklerini fotoğrafladı.
ÇFK Basın Sözcüsü Fatoş Aykaç, Yedigöller Milli Parkı’nda unutulmaz bir hafta sonu geçirdiklerini belirterek, fotoğraf sanatı sayesinde çok güzel bir ekip oluşturduklarını ifade etti. Fotoğraf ile ilgilenen herkesin Yedigöller’de fotoğraf çekme arzusu olduğunu dile getiren Aykaç, “Fotoğrafçılar bilirler, sonbaharda fotoğraf çekilecek en güzel yerlerin başında Yedigöller Milli Parkı gelir. Yedigöller fotoğrafçıların adeta cennetidir. Yaz bittiği, kışın ise daha kendini göstermediği zamanlarda, ışık ve renk fotoğrafçılar için enteresan olanaklar verir. Biz de ÇFK olarak bu fırsatı kaçırmadık” diye konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim