Haznedar’da verilen yemeğe YEDAŞ Çorum Koordinatörü Emin Uğur Asan, YEDAŞ Genel Müdürlüğü Danışmanı İlyas Akyol ve mesai arkadaşları katıldı.

Yemekte konuşma yapan YEDAŞ Genel Müdürlüğü Danışmanı İlyas Akyol Çorum’da görev yaptığı 26 yıllık meslek hayatı boyunca hizmet götürmedikleri hiçbir mahalle, köy, belde ve ilçe kalmadığını söyledi.

Özelleşme sonrası 2011 yılında Çorum’da YEDAŞ’ı sıfırdan yeniden kurduklarını belirten İlyas Akyol, çözüm ortakları dahil 300 kişi ile hizmet verdiklerini ifade etti.

Yaptıkları çalışmalar ile ilgilide bilgi veren Akyol, “7 yılda şirketteki büyüklüğümüzün oldukça üstünde Çorum’a yatırım imkânı sağlamış, her yıl yaklaşık 25 milyon TL’nin toplamda 150 milyon TL’nin üzerinde yatırımlarımızı hep zamanında en önde gerçekleştirdik. YEDAŞ’ da ki büyüklüğümüze oranla arıza sayısı ve kesinti süresi en az olan iliz. Yine büyüklüğümüze oranla finansal değerleri en iyi, giderleri en az olan iliz. Birkaç ay önce yapılan Türkiye Muhtarlar Memnuniyet anketinde 10 üzerinde 7,3 puan alarak YEDAŞ’ da muhtarların en memnun olduğu şehir olduk. Türkiye sıralamasında ise 19. sırada yer aldık” dedi.

2017 yılında Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’nın yapmış olduğu Dağıtım Şirketleri anketinde temel 5 parametrede YEDAŞ’da en iyi veriye sahip il olduklarını belirten Akyol, “Genel olarak elektrik hizmetlerinde memnuniyette 69 puanla YEDAŞ birincisi olduk. Türkiye birincisi MERAM’ın puanı 68,60’dır. Tüm bu başarıları siz değerli arkadaşlarımla ekip ruhuyla gerçekleştirdik. Bu nedenle hepinize tek tek teşekkür eder, sizlerle gurur duyduğumu bilmenizi isterim. İl Koordinatörünüz olarak görev yaptığım süre içinde daima adil, objektif hakkaniyet ölçüleri içinde davranmaya özen gösterdim. Hepiniz tarafından ulaşılabilir olmaya çalıştım. Bildiğiniz gibi haklı olduğunuz her konuda arkanızda durdum. Yine bildiğiniz gibi sürpriz bir görev değişikliği olmuştur. Sizlere hep daha önceden de söylediğim gibi görevler gelip geçicidir. Kalıcı olan insani değerlerdir. Ben bundan sonra nerde ya da hangi görevde olursam olayım, ihtiyaç duyduğunuzda yine yanınızdayım, bilmenizi isterim” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim