2019 yılında kurumsal ve operasyonel mükemmellik alanında Avrupa’nın ilk 10 şirketi arasında olma vizyonu doğrultusunda, hem ülke çapında, hem de uluslararası platformlarda dikkatleri üzerine çeken ve başlattığı ‘Mükemmellik’ süreciyle birçok alanda ödüllerle taçlandırılan YEDAŞ, Türkiye'nin 2015-2016 yılı Avrupa İşletme Ödülleri'nin (European Business Awards) Ulusal Şampiyonu oldu.
Avrupa İşletme Ödülleri CEO’su Adrian Tripp, YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'na gönderdiği kutlama ve davet mektubunda, "Avrupa İşletme Ödülleri’nin "Başarı, Yenilik, Etik ve Uluslararası Anlayış" prensiplerini aktif bir biçimde sergileyen 'en dinamik ve heyecan verici' şirketsiniz" diyerek, YEDAŞ'ın başarısını tüm Avrupa ile paylaştıklarını belirtti.
Türkoğlu, “Bu ödülle birlikte Avrupa İşletme Topluluğu ile yakın ilişkiler kurarak, şirketimizin mükemmellik sürecinin tanıtılmasında bir adım daha atmış olacağız” dedi.
YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu, "Bu yıl 9. kez düzenlenecek olan Avrupa'nın en prestijli ödül yarışmasında, 33 Avrupa ülkesinden 32 bin şirket ile ilişki kuruldu. YEDAŞ, tüm Avrupa’da 678 şirket arasında yer aldı ve ülkemizin Ulusal Şampiyonu olarak belirlendi. Ülkemiz ve şirketimiz adına gurur duyuyoruz.” ifadesini kullandı.
(Selda FINDIK)
Editör: TE Bilisim