Çok tehlikeli iş grupları arasında yer alan elektrik dağıtım sektöründe faaliyet gösteren YEDAŞ, çalışanların güvenli bir şekilde çalışması ve kaza yaşanmaması için bütün önlemleri alıyor. 40.000 km2 alanda 876 çalışanla 1970’li yıllarda tesis edilen şebekenin bakım onarımı ile güçlendirme ve artan elektrik talebini karşılamak için yeni şebeke tesisini gerçekleştiren YEDAŞ, Çalışanların elektriğe temasının engellenmesi, yüksekte güvenli çalışılması için iyileştirme faaliyetleri yapıyor. “İş Sağlığı ve Güvenliği”, “Yüksekte Çalışma Kuralları”, “İleri Sürüş Teknikleri” gibi eğitimler düzenleyen YEDAŞ, verdiği eğitimlerle yüksekte çalışmayı, güvenli hale getiriyor.

Çalışanların İş Sağlığı Güvenliği kurallarını uygulamasına özen gösteren YEDAŞ, bilgileri yenilemek ve ölçmek, amacıyla 2018 yılında “ İş’te Güvenlik Bilgi Yarışması”na katılarak, çok tehlikeli grupta yer alan şirketler arasında büyük başarı kazandı.

Sahada Yaşananları Değerlendirerek Güvenlik Rehberi Oluşturuyor

YEDAŞ, İş Sağlığı ve Güvenliği kurallarının uygulanması, güvenliğin sağlanması için her yıl önemli projeler hayata geçirmekle birlikte, yöneticiler ve saha çalışanlarını buluşturarak sahada yaşananlar hakkında bilgi paylaşımında bulunulmasını sağlıyor. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim