Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı, 19. Dönem Çorum Milletvekili, Doğan Holding Ankara Koordinatörü Ateş Amiklioğlu, Çorum eski Valisi, emekli Anayasa Mahkemesi Üyesi Mustafa Yıldırım ve Çorum eski Valisi, emekli Danıştay Üyesi Hüseyin Poroy, Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar’ı telefonla arayarak, YAZILIKAYA kültür-sanat ekinin yeniden yayın hayatına girmesi nedeniyle kutladılar.

Ateş Amiklioğlu, YAZILIKAYA’nın Çorum’u aşarak Türkiye çapında “nitelikli” bir edebiyat dergisi kimliğini kazandığını belirterek, Mehmet Yolyapar’ın Çorum için her alanda verdiği mücadeleyi takdir ve teşekkür duygularıyla karşıladığını söyledi. Amiklioğlu, Yayın Kurulu’nda yer alan herkesi de ayrı ayrı kutladığını bildirdi.

Yolyapar’ın cumhuriyet değerlerinden ödün vermeyen, sağlam bir kişiliğe ve az rastlanır bir Çorum sevgisine sahip olduğunu vurgulayan Mustafa Yıldırım da, 32 sayfalık dolu dolu bir edebiyat-sanat dergisi olarak YAZILIKAYA’nın da Yolyapar’ın bu niteliklerinin bir kanıtı olduğunu ifade etti.

Hüseyin Poroy ise, Çorum’un YAZILIKAYA gibi kaliteli bir edebiyat-sanat dergisine ihtiyacı olduğunu, bu boşluğun Mehmet Yolyapar ve Yayın Kurulu’nu oluşturan arkadaşları tarafından doldurulmasından büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

(Haber Merkezi) 

Editör: TE Bilisim