Ödül törenine, ÇORUM HABER muhabirlerinden, YAZILIKAYA Yayın Kurulu Üyesi Recep Serbes katılacak.

Kardelen Şiir ve Müzik Grubu’nun 50. “Yaşayan Değerlerimiz” programı, yarın akşam saat 19.00’da Ankara’da, Yenimahalle Belediyesi’nin Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Bu programda, Türkiye çapında edebiyat-sanat dergisi olarak önemli bir yere sahip olan ÇORUM HABER’in kültür-sanat eki YAZILIKAYA’ya da “sanat dergisi” onur ödülü verilecek.

İç Anadolu Belediyeler Birliği ve Yenimahalle Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen programda, halk müziğinin sevilen sesi, TRT sanatçısı Neşe Dilekçioğlu ve Grup Yorum’un solisti, Milletvekili Hilmi Yarayıcı "Yaşayan Değerlerimiz" ödülünü, Çorum’dan YAZILIKAYA “sanat dergisi” onur ödülünü, Hüsna Dişbudak “heykel seramik” onur ödülünü, şair Can Yoksul ise “şiir” onur ödülünü alacak.

ODTÜ'lü Ağır Abiler olarak bilinen ve 60-65 yaş grubundan oluşan halk oyunları ekibinin gösterileriyle başlayacak program, Kardelen’in kurucusu, hemşehrimiz, gazeteci-yazar-şair ve yorumcu Yusuf Ziya Leblebici, Gülfer C. Güreş, Sefer Kocakaya ve Bedrettin Güreş'in şiir yorumları, THM Sanatçısı Özgür Gönül'ün dinletisi ve Neşe Dilekçioğlu-Hilmi Yarayıcı'nın sahne performanslarıyla devam edecek. Daha sonra ödül törenine geçilecek. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim