Yaz Kursları ile ilgili açıklama yapan İlim Yayma Cemiyeti Buhara Erkek Öğrenci Yurt Müdürü Faruk Özyılmaz; Her yaz döneminde olduğu gibi bu yaz döneminde de İlim Yayma Cemiyeti ve İlim Yayma Camii’nde yaz kurslarının devam ettiğini, öğrencilerin bir kısmının İlim Yayma Camii’nde bir kısmının ise İlim Yayma Cemiyeti Buhara Yurt Binası’nda ve yurt kamelyasında kurs gördüğünü ifade ederek kurs süresince emeği geçen hocalara ve çocuklarını kursa gönderen velilere bu hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ettiğini vurguladı.
Özyılmaz; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın camiye yönlendirilmesi, Kur’an Kursu’na teşvik edilmesi çok büyük önem arz etmektedir. İlim Yayma Cemiyeti olarak çocukların eğitimini çok önemsiyoruz.
Ortalama 200 civarında öğrencinin katıldığı Yaz Kur’an Kursu’na öğrencilerin, öğrenirken sosyal ve sportif faaliyetlerle eğlenmelerini sağlıyoruz. Bunun yanı sırada duyarlı hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla öğrencilere ikram ve hediyelerde bulunuyoruz. İkram ve hediyeleri tarafımıza katkı sağlayan hayırseverlerimize de çok teşekkür ediyoruz. Kurslarımız 26 Ağustos 2016 tarihinde sona ermektedir. Bu seçkin çocuklarımızı sevindirmek isteyen hayırsever vatandaşlarımızın bu fırsatı kaçırmamalarını arzu ediyoruz” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim