ÇORUM HABER’in 10 bininci sayısını kutlamak amacıyla beraberinde mahalle sakinleri Nurten Çelik ve Hatice Öngür ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Muhtar Adayı Ali Akkuş, kendisinin de ilk meslek hayatına başladığı ÇORUM HABER’in her zaman ilimizin sorunlarının çözümüne katkı sağladığını vurguladı.

Yavruturna Mahallesi’nin yıllardır büyük sorunları bulunduğunu dile getirerek bunları çözebilecek bir ekip kurduklarını, ayrıca seçilmesi halinde mahalleyi vatandaşlarla birlikte yöneteceğini belirten Akkuş, “20 yıldır Yavruturna’da oturuyorum. Halen mahallede esnaflık yapmaktayım. Halen bir çok sivil toplum kuruluşunda başkanlık ve yöneticilik görevlerimi de sürdürüyorum. Mahallemizin bir çok sorunu var. Bunları çözebileceğimize inanıyoruz” dedi.

Seçim çalışmalarını hızlı şekilde sürdürerek vatandaşa projelerini anlattıklarını, gittikleri her yerde büyük ilgi gördüklerini belirten Akkuş, Yavruturna Mahallesi’nin ciddi sorunları bulunduğunu, amacının vatandaşa en iyi hizmeti sunarak bu sorunları çözmek istediğini ve hizmet yolunda halkın oylarına talip olduğunu vurguladı.

Eşi başta olmak üzere çevresinden çok sayıda dostunun tavsiyesi ile aday olduğunu anlatarak okulu, parkı bulunmayan, otobüs konusunda sıkıntıları olan, altyapısı yetersiz olan Yavruturna’nın sorunlarını ilgili kurum ve kuruluşlarla kuracakları diyalog ile çözeceklerini kaydetti.

Muhtar adayı Ali Akkuş, mahallelere giden hizmette adalet olması için mücadele edeceklerini, engellilerin yaşam alanlarını genişletmek adına çeşitli projeler hazırladıklarını, kamu kurumlarıyla işbirliği halinde mahalledeki eski yapıların yıkılarak okul ve park yapılmasına çalışacaklarını, Diş Hastanesi’nin taşınmasını istemediklerini, bir süre önce Milönü’nde bulunan köy duraklarının yeniden bu bölgeye alınmasına çalışacaklarını, mahalle sınırları içinde halk ekmek büfesi olmadığını sözlerine ekledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim