Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe, eğitim-öğretim faaliyetine bu dönem başlayan Yavruturna Ortaokulu için her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını bildirdi.
Yavruturna Ortaokulu Müdürü Levent Tuzcu, Okul Aile Birliği Başkanı Hamdullah Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri Özlem Şener, Narin Özüdoğru, Nuray Ercan ve Ahmet Çınar’dan oluşan heyet, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe’yi ziyaret etti.
Muhtarlık Azası Hıdır Balaban’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Okul Müdürü Levent Tuzcu , Yavruturna Ortaokulu’nun yeni bir okul olduğunu belirterek, bu vesile ile Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı’na tanışma ziyareti gerçekleştirmek istediklerini söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Hasan Kızıltepe ise, “Okulumuzun temelinden bugüne kadar yapımında emeği geçen valilerimize, milli eğitim müdürlerimize, okulumuzun çevre düzenlemesine güzel bir şekilde katkı sunan Belediye Başkanımıza, Belediye Başkan Yardımcılarımıza ve müdürlerimize teşekkür ederim” dedi.
Bahçelievler Mahallesi’nin yüzölçümü olarak büyük bir mahalle olduğunu kaydeden Kızıltepe, “Muhtarın tek başına sorunları görmesi mümkün olmadığından mahallemizin duyarlı sakinlerine teşekkür ederim.
Bugüne kadar belediye başkanımızla, belediye çalışanlarımızla hiçbir sorunumuz olmadan istediğimiz tüm hizmetleri imkanlar dahilinde yerine getirmeye çalıştılar. Bu hizmetlerinden dolayı sayın belediye başkanımıza ve başkan yardımcılarımıza teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu.
(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim