Merhum Atıf Kayışoğlu’nun eşi, Diş hekimi Tahir Kayışoğlu, esnaf Bahri Kayışoğlu ve Tarım İl Müdürlüğü’nden emekli Ziraat Mühendisi Gürsel Erkün’ün anneleri Yaşar Kayışoğlu hayatını kaybetti.

Türk Tarım Orman Sen ve TÜRKAV Çorum Şubesi eski Başkanı Mehmet Ferit Erkün’ün kayınvalidesi olan Yaşar Kayışoğlu’nun cenazesi hastaneden alınarak önce Ulucami’ye getirildi. Merhumun cenazesi burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra ise Ulumezar’da son yolculuğuna uğurlandı.

Öte yandan Konaklı Köyü’nün eski Muhtarı Dursun İlgen ile İnalözü Köyü’nden gelme Osman Ateş’in de cenaze namazı Ulucami’de kılındı. Özel İdare çalışanı Rıfat İlgen’in babası, Valilik çalışanı Zekeriya İlgen’in amcası, Karadenizbirlik eski Başkanı ve eski Muhtar Dursun İlgen, cenaze namazının ardından Konaklı Köyü’nde toprağa verilirken, Almanya’dan emekli Osman Ateş de Ulumezar’da son yolculuğuna uğurlandı.

Ulumezar’da düzenlenen cenaze namazına Yaşar Kayışoğlu, Dursun İlgen ve Osman Ateş’in aileleri, sevenleri ile çok sayıda vatandaş da katıldı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim