Huzur ve güven ülkesi olan Türkiye’nin kaos senaryosunun bir yenisinin daha içerideki iş birlikçiler ve vatan hainlerinin desteği ile devreye sokulduğunu anlatan Anaç, seçime hazır olun talimatının ardından emanet oy alan partilerin özellikle PYD ve YPG’ye yaslandığını utanmadan ikrar eden KCK ve PKK’ya terörist diyemeyen son seçimlerde ise nasıl oy aldığı malum olan HDP’nin destek kaybetmeye başlaması ile aynı döneme denk geldiğini ifade etti.
Saldırının manidar olduğunu ve HDP’nin Diyarbakır mitinginde yapılan bombalı saldırıyı akla getirdiğini kaydeden Anaç, bu saldırı sonrasında birilerinin uzantısı HDP’nin bölgede oylarını birkaç puan arttırdığını belirtti.
Meydana gelen saldırıdan kimin kazanacağının düşünülmesi gerektiğini ifade eden Anaç, “Her ne kadar yabancı ülke istihbarat örgütlerinin ortak projesi, taşeron terör örgütü Deaş tarafından saldırının gerçekleştirildiği özellikle PKK- KCK ağzıyla dillendirilse de ileri ki günlerde durum daha net ortaya çıkarılacak ve göreceğiz.
Netice itibariyle kimden ya da nerden gelirse gelsin tüm terörist saldırıları kınıyor lanetliyorum. Zira terörün dini, dili, ırkı mezhebi yoktur. Gün bir olma birlik olma günüdür. Bu saldırılara ülkemiz ve milletimiz boyun eğmeyecektir. Bu bomba esasında ülke bütünlüğüne, birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize, huzur ve güvene yapılmıştır.
Saldırıda hayatını kaybeden ülke vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Adıyaman'da alçakça PKK saldırıyla şehit olan Uzman askerimize Allahtan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim