Yaşar Anaç, Çorum Merkez’de AKP2ye kayıtlı yaklaşık 55 bin 700 üye bulunduğunu belirterek, “Yaklaşık 1 haftadır 14 mahalle, 1 belde ve 200 köyümüzü kapsayan üye bilgilerini güncelleme çalışmasını büyük bir titizlikle yürütüyoruz. Üyelerimizi tek tek evlerinde ziyaret ederek ve bulamadıklarımızı ise arayarak, iletişim bilgilerini sağlıklı bir şekilde güncelliyoruz. Telefonu ve adresi değişmiş olan üyelerimizden yeni bilgilerini alıyoruz. İlgisi ve bilgisi bulunmayan üyelerimizi de yeniden değerlendiriyoruz. Teşkilatımıza bağlı yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ve mahalle başkanlarımız ile birlikte bu çalışmayı 31 Mart’a kadar devam ettireceğiz.” diye konuştu.
4.900 parti üyesinin nakil yoluyla Çorum dışına gittiklerini aktaran Yaşar Anaç, yeni üye kayıtlarını da aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini söyledi.
AKP Merkez İlçe Başkanı Anaç, “Biz seçimden seçime sahaya çıkan bir parti değiliz. Bu nedenle önümüzdeki süreçte seçim zamanlarınkinden çok daha fazla aktif olacağız. Çorum’un her sokağında AK Parti’nin izi olacak.” ifadelerini kullandı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim