Bayramlaşma programına AK Parti Kurucularından 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Özel Kalem Müdürü İrfan Yiğit, Çorum Hak İş Temsilcisi Mustafa Köroğlu ve AK Parti Yönetimi katıldı.

“Göreve geldiğimiz ilk günde memurlarla ilgili sorunu çözdük” diyen Belediye Başkanı Zeki Gül, “Daha sonra bilindiği üzere sizinle toplu sözleşme yaptık. Burada daha önce bulunmayan hakların tamamını sizlere verdik. Banka promosyonlarınızı aldınız. 15 günlük farkınızı da alacaksınız. Sizden dün birse bugün daha fazla çalışma bekliyoruz. Ayrıca ülkemizin geleceğiyle ilgili bir karar vereceğiz. Ya hizmetlere, dış güçlere karşı dimdik duran bir lidere devam diyeceğiz, ya da her şey yeniden değişecek. Türkiye makasını kötü yöne doğru çevirecek. Ülkemizin geleceğiyle ilgili aydınlık yarınlara kavuşabilmemiz için sizden ayrıca destek bekliyoruz. Arkadaşlar çalışmalarımıza aynı hızla devam edelim dünden daha güzel olacak yarınlar evlatlarınızla, ailenizle rabbim sizleri nice bayramlara kavuştursun diyorum” dedi.

“KENDİ GELECEĞİNİZİ GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNE ALIN”

“Cumhurbaşkanımız gitsen kim gelir geldiği zaman kimler sevinir Cumhurbaşkanımız devam ettiği zaman Filistinliler sevinir, Arap dünyasındaki Müslüman halk sevinir. Myanmar'dan kaçıp Arakan'a sığınan Müslümanlar yani tüm mazlumlar sevinir” diyen Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, “Diyelim ki alternatifi olan CHP kazanırsa kim sevinir PKK sevinir, FETÖ sevinir, HDP sevinir bunu açık konuşmak lazım bunun haricinde kim sevinir birileri sevinir. Ancak siz, üzülürsünüz” dedi.

“SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEZ”

“2001 yılında Cumhurbaşkanımızla birlikte Ak Partini kuruculuğunu yaptık ve bu bünyeyi bir araya getirdik” diyen Ak Parti Kurucu Üyesi Ali Yüksel Kavuştu, "5 gün sonra kritik oylamamız var. Burada hepimize büyük bir vazife düşüyor. Çoluk çocuğumuz için istikbalimiz için memleketimiz ve vatanımız için bu meseleyi bir ibadetmiş gibi hareket etmemiz lazım. Son pişmanlık fayda etmez düşmanlarımız içerde ve dışarıda Türkiye'nin tökezlemesine ve kalkınmasına mani olmaya tüm kuvvetleriyle çalışıyorlar şimdi tüm ailelerimizle birlikte bu 5 gün içinde ailelerimizle vicdani bir muhasebe yaparak bu muhasebede inşallah hak galip gelir" diye konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim