Düğün, siyaset, hukuk, iş ve bürokrasi camiasının önemli isimlerini biraraya getirdi.

17 ŞAHİTLİ MUHTEŞEM DÜĞÜN

AK Parti, CHP, MHP ve HDP’nin etkin isimlerini biraraya getiren düğün “Türkiye’nin bütün renkleri” diye nitelenen görkemli bir tablo oluşturdu.

Programı nedeniyle şahitliğe yetişemeyen Başbakan Binali Yıldırım, çelenk ve mesaj göndererek gençlerin mutluluğuna ortak oldu.

Yine pek çok bakan ve tanınmış kişi kutlama mesajı gönderdi.

Nikah Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen tarafından kıyıldı. Gelin ve damadın şahitliklerini ise Yargıtay 1. Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in BAŞTA olduğu siyaset ve yargı dünyasının önemli isimleri yaptı.

KİMLER YOKTU Kİ…

Nikahta, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay, İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, Danıştay Başsavcısı Halil Yılmaz, Hakimler Savcılar Kurulu Başkanvekili Mehmet Yılmaz, geçmiş dönem İçişleri ve Devlet Bakanlarından Abdülkadir Aksu, Adalet ve Milli Savunma Bakanlarından Mahmut Oltan Sungurlu, Sanayi ve Ticaret Bakanlarından Ali Coşkun, TBMM’nin Önceki Başvekillerinden, Bayındırlık ve İskan Bakanlarından Ali Ilıksoy, Mardin önceki dönem Milletvekillerinden Ahmet Türk, önceki dönem Osmaniye Milletvekillerinden Durdu Mehmet Kastal, Balıkesir Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve merhum Yaşar Kemal’in eşi Ayşe Semiha Baban gelin ve damadın şahidi oldular.

Kırgızistan Cumhuriyetinden konukların gelin ve damada yöresel armağanlarından sonra, düğün müzik programı, halk oyunları gösterileri ve Alişan’ın verdiği konserle coşkulu biçimde devam etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim