YOL ORTASINDA BİR CİSİM GÖRÜP DURDU

Önceki gün gece saat 23.00 sıralarında Adana’dan Samsun’a gitmek için otomobiliyle yola çıkan Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, Çorum’a 30 kilometre kala yol ortasında yatan bir cisim gördü. Aracını sağa çekip baktığında yerde yatanın bir tilki olduğunu fark etti. Üzerindeki montu tilkiye saran Kabadayı onu aracının bagajına aldı.

HEMEN HAYVAN BARINAĞINI ARADI

Telefonla ulaştığı Çorum Belediyesi hayvan barınağı yetkililerine haber verdi. Barınağın gece nöbetçisi de yaralı bir tilkinin getirileceğini barınağın nöbetçi veteriner hekime bildirdi. Kısa sürede barınağa ulaştırılan yaralı tilki hemen tedavi altına alındı. Tilkinin vücudunun büyük bölümünde ezilmeler ve her iki ayağının da kırık olduğu belirlendi.

“İNŞALLAH TİLKİ SAĞLIĞINA KAVUŞUR”

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı yaptığı açıklamada, “Adana’dan Samsun’a aracımla seyir halindeydim. Yerde bir cismin olduğunu fark ettim. Dikkatli baktığımda yaralı bir tilki olduğunu gördüm. Hemen aracımı sağa çektim üzerimdeki montu çıkarıp onu sarıp aracımın bagajına aldım. Çorum’a 30 kilometre mesafe vardı. Çorum Belediyesi hayvan barınağını bilgilendirip buraya getirdi. İlgili veteriner arkadaşımız hemen müdahale etti. Ben Çorum Belediyesi’ne ve veteriner arkadaşa teşekkür ediyorum. İnşallah tilki sağlığına kavuşur” dedi.

Bir süre yaralı tilkiyi seven Ahmet Kabadayı, onu o halde bırakıp giden sürücü yede tepki göstererek daha sonra Samsun’a gitmek üzere otomobiliyle yola çıktı. (Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim