Edinilen bilgiye göre; Laçin’de Fatih Mahallesi'nde gece saatlerinde yangın çıktı. Çıkan yangını, hayvanlarına bakmak için evden dışarı çıkan komşusu görerek, evde uyuyan aileyi uyandırdı. Çayır ailesini uykudan uyandıran komşu, büyük bir faciayı önledi. Herhangi bir can kaybı olmadan, sadece maddi hasarla atlatılan yangın vatandaşların da desteğiyle güçlükle söndürüldü. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında ev tamamen kullanılamaz hale geldi.
AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu de beraberinde bazı AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte evi yanan Niyazi Çayır’ı ziyaret etti. İl Başkanı Bekiroğlu, evi yanan aileye geçmiş olsun dileklerini ileterek, devletin sosyal bir devlet olduğunu, yangınzede ailenin yaralarının sarılacağını, gerek Çorum Valiliği, gerekse Laçin Kaymakamlığı ve ilgili kurumlarla irtibata geçerek mağduriyetlerinin giderilmesi ve gereğinin yapılmasına katkıda bulunacaklarını ifade etti.
Ziyaret sırasında Bekiroğlu'na AK Parti Laçin İlçe Başkanı Mustafa Otluseki, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım da eşlik etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim