“Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Şahiner, "Çalışmalarına başladığımız 'Kent Park' projemizi bir an evvel hayata geçirip ilçemizin vizyonunu tamamen değiştireceğiz" dedi.

“Düğün Salonu, bay ve bayan yüzme havuzu, sinema ve tiyatro salonu yapacağız” diyen Şahiner, Sungurlu 'Halk Kart' projesini hayata geçireceklerini, projeye dahil olan her aileye verilecek banka kartına 2 ayda bir 300 TL nakit para verileceğini, Sungurlu Halk Kart sahiplerinin ise, tütün ve alkol ürünleri hariç diledikleri yerde alışveriş yapabileceklerini kaydetti.

“Sungurlu Evi yaparak kadınlara her türlü kurs imkanı sağlayacağız” diyen Şahiner, bu kapsamda bayanların yaptığı el sanatı işlerini ve yöresel ürünleri satmaları, ekonomik gelir elde etmeleri için pazar imkanı sağlayacaklarını ifade etti.

Birçok mahalleye yapılan modern parkların, tüm mahallelerde olacağını söyleyen Şahiner, ayrıca Belediye bünyesinde açacakları kreşte eğitim odası, bakım odası, drama atölyesi, çocuk yemek salonu, uyku salonu ve oyun parkı bulunacağını dile getirdi.

“ÇORAP FABRİKASI KURUP, İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ”

“Belediye öncülüğünde çorap fabrikası kurup, istihdam sağlayacağız” diyen Şahiner, Perşembe Pazarının da Cumartesi Pazarı gibi kapalı hale getireceklerini, ayrıca üzerine güneş enerji paneli kurarak, ilçede tüketilen elektriğin 3/1'lik kısmını karşılamış olacaklarını ifade etti.

İlçenin trafik sorununu ortadan kaldırmak için şehir merkezine otopark yapacaklarını belirten Şahiner, diğer projelerini şöyle sıraladı:

“Her mahallemize çok amaçlı kültür evi yapacağız. Boğazkale yolunda bulunan meyveliği çok amaçlı kullanıp, tarımsal kalkınmaya yönelik projelerimizi hayata geçireceğiz. İlçemizde bulunan mezarlıklara 'Taziye Evi' yapacağız. İlçemizin en işlek caddelerinden biri olan Çankırı Caddesi'ne de Şehir Merkezi'nde yapmış olduğumuz kaldırım ve aydınlatma çalışmasını yapacağız. Yaz tatilinde öğrencilerimiz için 'Gençlik Kampı' kurup, sosyal, kültürel ve spor aktivitelerinin yanı sıra dini eğitim almalarını da sağlayacağız.”

“ÇORUM'DA BİR İLKE İMZA ATACAĞIZ”

“Manastır Tepesi'nden başlayıp, Mesire Alanında son bulacak olan teleferik projesini hayata geçirip sosyal alanda Çorum'da bir ilke imza atacağız. Sokak hayvanlarının sevgiyle yaşayacakları hayvan barınağı yapacağız. Kültür Gezilerimiz artarak devam edecek, Türkiye'nin her bölgesini tanıyacağız. 1. Ligde bulunan Voleybol ve BAL Ligi'nde bulunan Futbol takımlarımızı daha üst liglere taşıyıp, ilçemizin tanıtımına ve gençlerimizin spora yönelmelerine fayda sağlayacağız. Üniversitede okuyan gençlerimizin daha güzel vakit geçirmeleri için Eğlence Merkezleri kurup, ilçemizin eğitimde cazip hale gelmesi için üstün çaba harcayacağız.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim