İşi ehline vermek zorunda olduklarını belirten Başkan Aşgın, imtihan geçilmek isteniyorsa belediyenin istişare ile yönetilmek zorunda olduğunu ifade etti.

Yanlış iş yapmamaya çalışacaklarını belirten Aşgın, Allah’ın rızası dışında işe yönelmeyeceklerini, yanlış yapılması durumunda herkesin kendilerini uyarmasını istediklerini vurguladı. Aşgın, “Herkesten istediğimiz yanlış yola girersek bizi uyarsınlar. İnat ediyorsak ayaklarımıza sıksınlar yanlış yolda yürümeyelim herkese vebal atıyorum. Yanlış yaptığımızda düzeltmezsek vebali sizde, uyardınız biz devam etmişsek vebali bizde. Yanlış bir işe yapıyorsak elimiz kırılsın imza atmayalım. Yanlış yola giriyorsak ayaklarımız kırılsın o yolda adım atamayalım. Makam ve mevkilerin kibri ile Allah bizi rezil edecekse hiç olmasın. Bu imtihanı birlikte kazanalım. Yanlış yaparsak herkes bizi uyarsın. Büyük bir ulumla çalıştık öyle ki Çanakkale’de gibi sanki düşman karşıda ve biz kazanamazsak düşman galip gelecek gibi uğraş verdik” dedi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı da Başkan Halil İbrahim Aşgın’ı kutlayarak, seçimler için milletvekillerinin tamamının canhıraş şekilde çalıştığını, bundan sonra Halil İbrahim Aşgın’ın tüm Çorum’un Şehrül Emini olduğunu vurguladı.

Ak Parti Çorum milletvekilleri Erol Kavuncu ve Oğuzhan Kaya da yaptıkları konuşmada Başkan Aşgın’ın her zaman yanında olduklarını ve Çorum’un yeni bir atılım dönemine gireceğini vurguladılar.

Editör: TE Bilisim