Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi’nin 7 Haziran Genel Seçimleri’nde Millî İttifak adıyla ve Saadet Partisi çatısı altında yarışacak olan Çorum Milletvekili Adayları Ahmet Bölükbaş ve Yusuf Yıldız, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyorlar.
Saadet Partisi’nin milletvekili adayları bu kapsamda Boğazkale ilçesi ve bazı köylerini ziyaret ederek, yurttaşlarla bir araya geldiler.
Ahmet Bölükbaş ve Yusuf Yıldız, Boğazkale temasları sırasında ilk olarak çarşı turu yaparak esnaf ve vatandaşlara, iktidar olmaları hâlinde hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdiler.
Daha sonra ilçe pazarını gezen Bölükbaş ve Yıldız, 7 Haziran Seçimleri’nin Türkiye için bir dönüm noktası olacağını belirterek, yurttaşlardan Saadet Partisi için oy istediler.
İlçe gezisi sırasında kendilerine yakın ilgi gösteren yurttaşlara teşekkür eden Saadet Partisi Çorum Milletvekili 1. Sıra Adayı Ahmet Bölükbaş, küçük yerleşim merkezleri ve köylerin en önemli sorunlarının başında işsizlik ve göç olgusunun geldiğini belirtti.
Ahmet Bölükbaş, AKP Hükûmeti’nin izlediği yanlış tarım politikaları ve dayatmacı kotalar nedeniyle Türk köylüsünün iflasa sürüklendiğini dile getirerek, “Ülkemiz tarım alanında dünyada kendi ihtiyacını karşılayan 7 ülkeden biriyken, şu anda pamuk, şeker, tütün ve buğday ithal eder duruma gelmiştir. İnşallah Saadet Partisi iktidara geldiğinde, çiftçilerimizin sorunlarını en kısa sürede çözeceğiz. Biz Millî Görüş olarak köylümüzün ürettiği mahsulün hakkını vereceğiz, onları mağdur etmeyeceğiz. Aracı konumundaki kişilerin kâr payını azaltıp üreticiyi ve tüketiciyi koruyacağız.” diye konuştu.
Saadet Partisi Çorum Milletvekili 2. Sıra Adayı Yusuf Yıldız ise ülkedeki tüm kesimlerin sorunlarını çözmek için iktidara talip olduklarını belirterek, “Türkiye Büyük Millet Meclisi yan gelip yatma yeri değildir. Aziz Türk Milleti’ni Meclis’te en iyi şekilde temsil edecek kadrolar, Millî İttifak kadrolarıdır.” dedi.
Saadet Partisi Çorum Milletvekili Adayları Bölükbaş ve Yıldız daha sonra Yekbas ve Arifegazili köylerine geçerek 7 Haziran Seçimleri’nde Millî İttifak Oluşumu’na destek istediler. (Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim