TBMM İdari Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, hak ehlinin bulunabilmesi için eleştiri oklarının yönüne bakılmasının yeterli olduğunu ifade etti.

Referandumda neden evet denmesi gerektiğini herkesin bildiğini belirten Salim Uslu, Bedir harbinde 70 kişilik Müslümanların kendilerinden kat ve kat fazla olan düşmanı tarumar ettiği gibi kendilerinin de sayıya bakmadan zaferi elde edeceklerini vurguladı.

Anitta Otel’de gerçekleştirilen AK Parti Şubat Ayı İl Danışma Meclisi’nde konuşan Uslu,  16 nisanda Türkiye üzerinden kaos yaratarak hesap kitap güdenlerin hesabını başlarına yıkacaklarını ifade etti.

Uslu, “Bu referandumda neden evet dememiz gerektiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Böyle bir noktada ne yaptığımızı ve neden yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Bedir harbinde Müslümanlar 70 kişiydi müşrik ordularına karşı ama bir anda düşmanı tarumar etti. Şimdi bizler sayımızın kaç olduğuna bakmayacağız. Yalana dolana aldırmayacağız sadece yola çıkarken Allah’a ve liderimize güveniyoruz. Yaptığımız işin doğruluğuna inanıyoruz bizim için önemli olan milletin refahıdır. Kendimizi ve nefsimizi düşünemeyiz. Onun bunun adamı olamayız biz milletin adamıyız milletin adamına güveniyoruz. 16 Nisan’da bir kez daha geri dönmemecesine Türkiye üzerinde kaos yaratarak hesap kitap güdenlerin hesabını başlarına yıkacağız. Bizi parçalamak isteyenlere inat birliğimizi koruyarak milletimiz ve devletimiz için emanetlere sahip çıkmak için 16 Nisan’da yıla çıkacağız.

Türkiye’yi yeniden şaha kaldırmak için gereken imkanımız var yeter ki aramıza fitne ve fesat sokmayalım.  (Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim