Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Temsilcisi Ahmet Sözüdoğru, 15 Temmuz FETÖ Darbe Girişimi'nin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla ülke genelinde başlatılan Demokrasi Nöbetleri'nin 26 gün sürdüğünü anımsatarak, devletine sahip çıkmak üzere meydanları dolduran hemşehrilerine katkıda bulunma arzusuyla yaklaşık bin adet dondurma dağıttıklarını söyledi.
15 Temmuz Darbe Girişimi'nin ardından Dernek olarak 26 gün boyunca halkın yanında olduklarını anımsatan Ahmet Sözüdoğru, “Ülkemizi bölmeye ve iç savaş çıkarmaya yönelik olarak din maskesi takınmış bir güruhun ortaya koyduğu darbe girişiminin ardından meydanları dolduran halkımızın yazdığı demokrasi destanı; dosta güven, düşmana korku vermiştir.” dedi.
Fettullah Gülen terör örgütü üyelerinin yaklaşık elli yıl boyunca devletin kılcal damarlarına sinsice sızdıklarını belirten Sözüdoğru, “Milletimizin tüm değerlerini pervasızca kullanarak büyüyen bu terörist grup, insanlarımızın dinî ve insanî duygularını sömürerek devlete başkaldırma cesaretini gösterecek kadar büyümüş ve en sonunda Türk milletine ve devletine olan kinini kusmuştur. Bu hain güruhun bu darbe girişimi inşallah yıllarca uyutulmuş beyinlerin uyanışına ve bu devleti sahipsiz zannedenlerin gerçeği görmesine vesile olur. İnşallah bu günlerin tekrarına gerek kalmaz. Hainler cezalarını bulurlar ve bundan sonra da Türk milleti üzerinde emelleri olan şer odaklarına gereken dersler verilir.” ifadelerini kullandı.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim