Bu yıl ikincisi düzenlenen Yağmur Damlası Sünnet Şöleni ile 9 çocuk daha erkekliğe ilk adımını attı.
Geçtiğimiz haftasonu Yağmur Damlası Hayır Çarşısı'ndan başlayan çocuk gezdirme etkinliği ve Mimar Sinan Mahallesi Osmanlı Çay Bahçesi'nde düzenlenen kutlama töreninde sünnet olan çocukların aileleri, yakınları ve çevre halkın yoğun ilgisi ile izlendi. Şölene; MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin, 19. Dönem Milletvekili Muharrem Şemşek, MHP ve Ülkü Ocakları yöneticileri, Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu’na bağlı sendikaların başkan ve yöneticileri de katıldı.
Şölende Yağmur Damlası Derneği İl Temsilcisi Ahmet Sözüdoğru, MHP İl Başkanı Çetin ve eski Milletvekili Şemsek birer konuşma yaptılar. Sema gösterisi ve duaların ardından dernek tarafından sunulan ikramlar ve sünnet olan çocuklara misafirlerin hediye altınlarını takmaları ile devam etti.
“9 tane ışık yakalım” sloganıyla yola çıktıklarını belirten Sözüdoğru, “Büyük Zaferin yıldönümü kutladığımız şu günlerde içimiz buruk, gönlümüz hüzün dolu. Aylardır milletçe muhatap olduğumuz terör olayları, basiretsiz yöneticilerimiz sayesinde oldukça palazlanmış, güzel yurdumuzun her köşesini tehdit eder hale gelmiş ve neredeyse her gün onlarca canımıza kıyar olmuştur. Böylesine birilerinin makam ve mevki uğruna oluşturduğu kaos, kargaşa ve belirsizlik ortamında büyüyüp gelişen vatan hainleri içimizi yakarken maalesef güzel şeyler söylemek oldukça güç. Ancak bizler bu yüce vatan, bu millet ve sonsuza kadar daim olacağına inandığımız devletimiz için ümitvar olmaya devam edeceğiz. Niazam-ı Alem ve ilayikelimetullah davamızı yüceltmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
Unutmayalım ki sadece yaptıklarımızdan değil yapamadıklarımızdan da sorumluyuz. Bugün de burada bu düşünceyle hareket ederek ‘9 tane ışık yakalım’ sloganıyla çıktığımız bu hayırlı yolda, her zaman söylediğimiz gibi, biz sadece köprüyüz. Bu hizmetlerin gerçek sahibi, hamisi siz değerli gönüldaşlarımızsınız. Biz gayretlerimizle; okyanusta bir damla değil bir damlada okyanus olmaya çalışıyoruz” dedi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim