Alınan bilgiye göre Mimar Sinan Mahallesi’nde İ.E yönetimindeki araç buzda kayarak Mobese direğine çarptı. Kazada yaralanan sürücü Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Ulukavak Mahallesi Çatalhavuz 26. Sokak’taki kazada ise S.Ö yönetimindeki araç ile M.Ü sevk ve idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada iki sürücü de hafif şekilde yaralandı.

Çorum’un Bayat İlçesi Yeni Mahallesi’nde ise B.Ü yönetimindeki araç seyir halinde iken okul çıkışı evine gitmek için karşıya geçmekte olan Ü.K isimli çocuğa çarparak yaraladı. Yaralı çocuk ilk müdahalenin ardından Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Mecitözü istikametinden Çorum istikametine seyir halinde bulunan A.U (35) yönetimindeki araç ise havanın yağışlı ve yerin kaygan olması sebebi ile Boğazkaya köyü mevkiine geldiği sırada yolun solunda bulunan şarampole devrildi. Kazada araç sürücüsü ile birlikte yanında yolcu olarak bulunan F.D (34) isimli kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanarak Mecitözü Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Çorum istikametinden Ankara istikametine seyir halinde bulunan H.G yönetimindeki araç da Hamdiköy mevkiinde zeminin buzlu olması sebebiyle kaza yaparak yan yattı. Kazada yaralanan sürücü hastanede tedavi altına alındı.

İskilip istikametinden Çorum istikametine seyir halinde bulunan M.Ç (81) sevk ve idaresindeki otomobil ise merkez Cerit Köyü mevkiinde virajı alamayarak karşı yönden gelen H.Ç (56) yönetimindeki araca çarptı. Kazada iki araç sürücüsü ile araçlarda yolcu olarak bulunan H.Ç (58) isimli kişi yaralanarak Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Osmancık İlçesi’nde de iki kaza meydana geldi. İlk kazada R.Y yönetimindeki araç Çorum istikametine seyir halinde iken Evlik Köyü mevkiinde su kanalına takla atarak girdi. Kazada sürücü ile yanındaki H.Y (81) isimli kadın yaralanarak Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. İkinci kazada ise Osmancık’tan Dodurga istikametine seyir halinde bulunan K.K (38) yönetimindeki araç Kumbaba köyü mevkiinde virajı dönerken şarampole devrildi. Kazada sürücü ile birlikte yanında yolcu olarak bulunan A.M.K (45) hayati tehlike olmayacak şekilde yaralanarak Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim