Sıdıka ve Ahmet Yabacıoğlu’nun kızı Melek Nur ile Meral ve Hüseyin Demirel çiftinin oğlu Ahmet Burak, Yıldız Park Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Düğün törenine TBMM İdare Amiri ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Murat Günay, belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Recep Çıplak, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorumgaz Genel Müdürü Kasım Kahraman, AK Parti ve CHP’li belediye meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün genç çiftin nikahını kıydığı törende Melek Nur Yabacıoğlu’nun nikah şahitliğini TBMM İdare Amiri ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Cezmi Ergül ve TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal yaparken, Ahmet Burak Demirel’in nikah şahitliğini ise Mustafa Demirel ve Mine Demirel yaptı.

ÇORUM HABER Sıdıka - Ahmet Yabacıoğlu ve Meral ve Hüseyin Demirel çiftlerini kutlar, Melek Nur ile Ahmet Burak’a bir ömür boyu mutluluklar diler.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim