31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Muhtar Adayı Habibe Alkan, daha önce açıkladığı projelere ilave olarak bazı projelerini de kamuoyu ile paylaştı.

Azaları ile birlikte toplantı, ziyaret ve diğer çalışmalarını sürdüren Alkan, seçimlerde tüm seçmenlerin desteğini talep etti.

Habibe Alkan'ın azaları Yasemin Dobak, Hacer Efe, Keklik Baş, Kenan Günal, Ertuğrul Ekmekçioğlu, Bora Gökgöz, Serdar Akyol ve Ferit Durna.

Bahçelievler'in kamu hizmetlerinden yeterince pay alamadığının altını çizen Alkan, muhtar seçilmesi halinde projelerini hayata geçirerek bu mahallenin hak ettiği hizmeti alması için seferber olacağını söyledi.

Habibe Alkan'ın bazı projeleri şöyle:

EĞİTİM HALKALARI

Çocuklarımızın gönüllü istekli çalışan veya emekli öğretmenlerimizle buluşmalarını sağlayacağız. Üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerimize kurs ve etüt imkanları sağlayacağız. Maddi durumu yerinde olmayan öğrencilerimize ise hayırsever vatandaşlarımız aracılığı ile burs verilmesi için girişimlerde bulunacağız.

KANAT GER

Yardıma ihtiyacı olanla, yardım edebilecek olanı buluşturacağız. Sokak aralarındaki marketlerle 3 aylık periyotlarla toplantı yaparak mahallemizin ihtiyacı olan ailelerini belirleyip yardımlaşma ve dayanışmayı sağlayacağız.

GÖNÜL BAĞLARI

İnsanları tekleştiren, yalnızlaştıran, dört duvar arasına hapseden modern zamanlara inat komşuluk ilişkilerimizi kuvvetlendiren, bizleri çoğaltan kaynaştırma etkinlikleri düzenleyeceğiz

KALMA ATIL, SEN DE KATIL

Eğitim faaliyetlerimiz sadece çocuklarımızla sınırlı kalmayacak. Öncelikle kadınlarımız olmak üzere ilgisi veya yeteneği olan ama imkan bulamayanlar için Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile kurslar açacağız.

HAYVANLARLA BARIŞ

Uygun yerlere temiz ve güvenli hayvan barınak alanları oluşturarak insanlarımızın özellikle çocuklarımızın güvenli bir ortamda kedi, köpek, kuş gibi canlılarla tanışmalarını sağlayacağız. Sokak hayvanlarına sahip çıkacağız.

İLETİŞİM ÇAĞI:

Sosyal medya üzerinden mahallemizin istek, öneri ve şikayetlerini alarak daha hızlı çözüm arayacağız.

Bütün bu hizmetleri yaparken gücümü Çorumlulardan ve birlikte yola çıktığım değerli azalarımdan alacağım.

Çorum'da değişime mahallemizden start vereceğimize inanıyorum.

Dostluğun ve dayanışmanın kazanması için lütfen sandığa gidin...

Nerde umut varsa orada mutlu yarınlar vardır.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim