Etkinlik için sabah saatlerinden itibaren balonlarla süslenen Ahlatcı Otomotiv showrooma çocuklarıyla birlikte gelen müşterilere farklı bir gün yaşattı. Animasyon ekibinin gösterileri başta olmak üzere boyama etkinlikleri, balon dağıtımı, ikramlar ve hatıra fotoğrafı standları ile çocuklar gönüllerince eğlenirken, aileleri de etkinlik sayesinde Ahlatcı Otomotiv’de yer alan Volkswagen marka araçlarla ilgili bilgi sahibi oldu.
Gün boyu devam eden etkinliklerde açıklama yapan Ahlatcı Otomotiv Genel Müdürü Yağmur Ahlatçı, “Ulusal iradenin en açık şekilde belirlendiği, Türk ulusunun kendini yönetme yetkisini ele aldığı, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 95. yılını müşterilerimiz ve çocuklarımızla birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her çocuk hayalleri ile büyük. Ahlatcı Otomotiv olarak tüm çocuklara hayallerini güvenle geleceğe taşıdığı bir dünya diliyoruz” dedi.
Nisan ayı faaliyetleri ve kampanyaları ile ilgili de bilgi veren Yağmur Ahlatcı, tüm müşterilerine binek ve ticari araçlarda yüzde 3-6 oranında indirim sağlayan kampanyaları bulunduğunu, ayrıca Volkswagen Doğuş Tüketici Finansmanı (VDF) olarak da yüzde 092 faiz oranlarıyla 60 aya varan vade imkanları sunduklarını dile getirdi.








(Selda FINDIK)
Editör: TE Bilisim