Vestel Bayii Karen Ticaret Sahibi Mehmet Kamitoğlu, en ileri teknolojiyi takip eden Vestel’in, gerek ürün çeşitlerinde, gerekse satış ve satış sonrası hizmetlerinde sürekli yenilikler getirdiğini söyledi.
Karen’in 2009 yılında 90 metrekarelik bir alanda hizmet vermeye başladığını, 2011 yılında 360 metrekarelik bir hizmet alanına kavuştuğunu anlatan Mehmet Kamitoğlu, engelliler için rampa yaparak ilk “engelsiz bayi” unvanını aldıklarını, geçen yıl Osmancık Caddesi’nde ikinci mağazalarını açtıklarını, üçüncüsünü de planlamaya başladıklarını söyledi.

TÜRK MÜHENDİSLERİN ESERİ
Vestel’in “yenilik şampiyonu” bir marka olduğuna da dikkat çeken Kamitoğlu, “Manisa’da 1 milyon metrekare kapalı alanda, 50 bin adet televizyon, 10’ar bin adet bulaşık ve çamaşır makinası ile 12 bin adet buzdolabı, 5 bin adet fırın üretiliyor ve 164 ülkeye ihraç ediliyor. Türkiye’de 2 bine yakın bayi ağı ve 2500 civarında servisle hizmet veriliyor. Ürünlerimizin tamamı Türk mühendislerin eseri.” diye konuştu.



10 YIL GARANTİ, 5 YIL SERVİS GARANTİSİ
Yerli üretim cep telefonu ile farkını kanıtlayan Vestel’in, yüzde 70 enerji tasarrufu sağlayan çamaşır ve bulaşık makinalarıyla da Türk ekonomisine ve müşterilerinin bütçelerine büyük katkı sağladığını vurgulayan Mehmet Kamitoğlu, Türkiye’de ilk üç ayda iade güvencesi ve 10 yıl garanti verebilen tek markanın Vestel olduğunu, yine 5 yıl servis garantisinin de başka hiçbir firma tarafından verilemediğini belirtti.

ANNELER GÜNÜ HAZIRLIĞI
Kamitoğlu, Anneler Günü’ne özel kampanya hazırladıklarını, LC televizyon, çamaşır makinası ve düğün paketlerinde kampanyaların devam ettiğini söyleyerek ayrıca şu bilgileri verdi:


Mehmet Kamitoğlu, Vestel’le yerli üretim gururunu yaşıyor. 

GURURLA YERLİ
“Türkiye’de Vestel’in Pazar payı yüzde 55’e ulaştı. 51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun sponsoru olarak ‘Vestel’le geleceğe pedal çevir’ diyoruz.
Tamamen yerli üretimimiz nedeniyle, ‘gururla yerli’ bayrağını dalgalandırıyoruz.
Yerli üretimin gerçek onurunu ve kıvancını tüm Vestel ailesi olarak paylaşıyoruz.
Çorum’da bize desteklerinden dolayı da, Vestel’in kurucusu, büyük gururumuz Sayın Ahmet Nazif Zorlu başta olmak üzere, Vestel Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Ergün Güler’e, Genel Müdür Yardımcısı Mert Gürsoy’a, İç Anadolu Bölge Müdürü Cihan Ertunç’a, Saha Amiri Fatih Bayraktar’a ve Saha Temsilcisi Muhammed Yavuz’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”





(Aliye ÖNCEL)
Editör: TE Bilisim