Dün gerçekleşen ve Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanı Aziz Döngel’in de eşlik ettiği ziyarette Osman Tavlı, Türkiye’nin iyi yönetilemediğini ve her kesimden insanın mutsuz olduğunu belirterek, “Özellikle ekonomi çok kötü durumda. AKP döneminde ülkede imalat azaldı, masraflar arttı. Bu ekonomik çöküntü, bir yerden mutlaka bir patlak verecek.” dedi.
Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanı Aziz Döngel de Millî İttifak Oluşumu’nun tabanda karşılık bulduğunu belirterek, “Zaten Millî İttifak, sağduyulu seçmenin talebi doğrultusunda kurulmuştur. 13 yıllık AKP iktidarıyla Türkiye’de yolsuzluk had safhaya çıkmış, işsizlik alıp başını gitmiştir. Ülkenin sorunlarını çözecek birikime sahip kadrolarıyla Millî İttifak, tek çaredir.” diye konuştu.
MİSİAD Çorum Şube Başkanı Selahattin Ezer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tavlı ve Döngel’e 7 Haziran Seçimleri’nde başarılar diledi.
Kamuoyunda MİSİAD’ın bir partinin “yan kuruluşu” gibi bir algı oluşturulmasından rahatsızlık duyduklarını ifade eden Ezer, “Biz MİSİAD olarak bütün siyasî partilere eşit uzaklıktayız. İş dünyasını temsil eden bir sivil toplum örgütü olarak beklentimiz, esnafın üzerindeki vergi yükünün ve işvereni bunaltan SGK primlerinin azaltılması, makul düzeye çekilmesidir. Saadet Partisi’nin 8 Haziran’da Meclis’e girmesi ya da Hükûmet’te görev alması hâlinde bu yönde çalışmalarını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim