Bir süre önce Ulaş A.Ş.’de yapılan genel kurul sonrasında göreve gelen Arap Ballı, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ’ı makamında ziyaret ederek, hem hizmetleri hakkında bilgiler verdi, hem de Karadağ’ın konuyla ilgili kendilerine ulaşan isteklerle ilgili görüşlerini aldı.

Çorum’un şehir içi ulaşım hizmetlerini veren şirketlerinin tüm kurum ve kuruluşlarla iyi ilişkiler içerisinde olması için çaba gösterdiğini söyleyen Ballı, İl Başkanı Karadağ’a hem şirketlerinin, hem de ulaşım hizmetlerinde yaşanan bir takım sıkıntılarını da ileterek, çözümü noktasında destek talep etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Karadağ ise, Arap Ballı ve yönetim kurulu üyelerini yeni göreve seçilmelerinden dolayı kutladı ve başarılar diledi.

Kendisine iletilen sorunların çözümü konusunda üzerine düşeni yapacağını anlatan Başkan Karadağ, Ulaşım hizmetleri konusunda kendilerine ulaşan konuları da Ulaş A.Ş. yöneticilerini iletti.

Karadağ, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi bizim davamız; ‘Halka Hizmet’ davasıdır. Halkımızın refah seviyesini yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkartmaktır. Vatandaşımızın istek ve taleplerine merhem olmaktır. Bu nedenle vatandaşlarımızın memnuniyeti çok önemlidir. Sizler, toplu ulaşım hizmetleri veren şirket olarak vatandaşlarımızla sürekli iç içesiniz ve yakın diyalog halindesiniz. Onları memnun ve mutlu etmek görevimizdir” dedi.

Otobüs sürücülerinin özellikle de yaşlılar başta olmak üzere dezavantajlı insanlara karşı hoşgörülü olmalarını isteyen İl Başkanı Karadağ, “Yenilenen otobüslerle birlikte hizmet kalitesini de artırmalıyız. Otobüslerin yenilenmesi Çorumlu hemşehrilerimizde bir memnuniyet oluşturdu” açıklamasında bulundu.

Ziyarette Çorum’un trafik sorunundan da bahseden Karadağ, Çorum’un en temel sorunlarından birinin de trafik olduğunu, toplu ulaşımda kalitenin artırılmasının ve farklı metotlarla insanların toplu taşımaya yönlendirilmesiyle trafik sorununun en düşük seviyeye indirileceğine dikkat çekti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim