CHP İl Başkanı Tüfekçi yaptığı yazılı açıklamasında, içinde yaşadığımız günlerde vatandaşların tarlasının ve evinin tapusu ile traktörünün ve arabasının ruhsatını bankalara kaptırma korkusu içinde yaşadığını kaydetti.

Çarşıda, pazarda sebze ve meyvelerin artık taneyle, gramla satıldığını belirten Tüfekçi, “Yurttaşlarımız ucuz soğan, patates, domates alabilmek için saatlerce kuyruklarda bekliyor. Babalar evlatlarına cep harçlığı bile veremiyor. İşsiz gençlerimiz kendini yakıyor. Atanamayan öğretmenlerimiz yaşamına son veriyor” dedi.

Tarlasını ekemeyen, üretim yapmayan vatandaşların çözüm beklemesine rağmen AKP iktidarının ekonomik sorunlara çözüm üretemediğini ifade eden Tüfekçi, milletin her türlü yetkiyi vermesine rağmen iktidarın gereğini yapamadığını ve milletten koptuğunu dile getirdi.

AKP iktidarının 16 yıldır ülkeyi kendileri yönetmiyormuş gibi ekonomiye çözüm bulmaları yerine israfı, şatafatı ve şımarıklığı da elden bırakmadığını vurgulayan Hasan Eray Tüfekçi, “Milletimiz için tek çare var o da AKP iktidarına gereken dersi 31 Mart yerel seçimlerinde vermeleridir. Martın sonu bahar” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim