Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği (TUKDER) Yönetim Kurulu Toplantısı, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç’ın katılımıyla başlayan zirvede, 2017 yılının değerlendirmesinin yanı sıra 2018 yılı beklentileri dile getirildi. Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği’nin olağan toplantılarına mümkün olduğu kadar iştirak eden AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ile Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt da gün boyu devam eden toplantıya değişik zamanlarda katılarak birer konuşma yaptılar.

Sektörün bölgesel ve özel sorunlarının çözüme kavuşturulması adına istişarelerde bulunulduğu toplantıda konuşan TUKDER Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Başoğlu, Çorum Valiliği’nin üzerinde çalıştığı yatay büyüme konut projesinin sağlıklı ve ekonomik olmasından dolayı tüm Türkiye’ye örnek olacak proje olduğunu belirterek, Vali Kılıç’a teşekkür etti.

Toplantıda konuşan Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı, Çorum Toprak Sanayicileri Kooperatifi Başkanı ve TUKDER Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Başaranhıncal ise, Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Zirvesi’nin ilimizde gerçekleşmesinden ve sektörün temsilcilerini ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çorum Valiliği tarafından hazırlanan yatay büyüme konut projesinin zirveye katılan ve Türkiye’nin değişik yerlerinden gelen işletme sahipleri tarafından benimsenmesinin önemli olduğunu söyleyen Başaranhıncal, böyle bir projenin ilimizde hayata geçirilecek olmasından dolayı gurur duyduğunu, bu gururu yaşattığı için de Vali Necmeddin Kılıç’a saygılarını sunarak 2018 yılının iş dünyası için bereketli geçmesi temennisinde bulundu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim