Vali Yardımcısı Hamdi Bolat, ilimizde görevde bulunduğu süre içerisinde Prof. Dr. Alkan’la samimi ve güzel ilişkiler içerisinde çalıştıklarını ifade ederek kendisinin takdire şayan çalışmalarıyla Çorum’a çok güzel katkılar sağladığını söyledi.
Hitit Üniversitesi’nin gelişiminin yapılan bu değerli çalışmalar ışığında hızla artırmaya devam edeceğine inandığını dile getiren Vali Yardımcısı Bolat, Çorum’dan güzel anılarla ayrıldığını sözlerine ekledi.
Prof. Dr. Alkan ise, göreve geldiği günden bugüne hemen her konuda Hitit Üniversitesi’ne büyük destekler veren Vali Yardımcısı Bolat’ın, ilimizde büyük izler bıraktığını ve yaptığı güzel çalışmalardan dolayı hayırla anılacağını ifade etti.
İlimize ve Hitit Üniversitesi’ne yaptığı hizmetler için Vali Yardımcısı Bolat’a teşekkür eden den Rektör Alkan, “İlimizin bir bürokratını değil bir arkadaşımızı göndermenin hüznü beraberinde valimizin farklı bir yerde daha iyi hizmetlerine devam edeceğinin de sevincini yaşıyoruz” diyerek Vali Yardımcısı Bolat’a yeni görevinde başarılar diledi.
(Hitit Üniversitesi)
Editör: TE Bilisim