Vali Kılıç ilk olarak sabah saatlerinde Müftülüğe gitti. Kılıç burada İl Müftü Vekili Abdullah Pamuklu, Müftülük müdürleri ve personeli tarafından kapıda karşılandı. Heyetle tek tek vedalaşan Vali Kılıç, helallik istedi. Müftü Vekili Pamuklu da Çorum’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarı diledi. Ziyarette Vali Kılıç’a günün anısına Kur'an-ı Kerim ve Hz. Peygamber (sav) ilgili bir de kitap hediye edildi.

Vali Kılıç daha sonra ise İl Özel İdaresi’ne veda ziyaretinde bulundu. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak, birim müdürleri ve personellerle tek tek vedalaşan Vali Kılıç, buradan da Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne geçti. İŞKUR Müdürü Ali Şahan bugüne kadarki hizmetleri için Vali Kılıç’a teşekkür ederek yeni görevinde de başarı dileklerini iletti.

Vali Necmeddin Kılıç öğlen saatlerinde ise Valilik yemekhanesinde bazı daire müdürleri, Valilik birim müdürleri, mahalle muhtarları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle biraraya gelerek vedalaştı. Vali Kılıç son olarak ise Çorum Organize Sanayi Bölgesi’ne geçerek burada OSB Yönetim Kurulu üyeleriyle vedalaştı. OSB’ye ve ilimize hizmetleri için Vali Kılıç’a burada bir plaket takdim edildi.

ÇESOB Başkanı Recep Gür, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Çağatay Çağlar, Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı ile Kültür ve Turizm İl Müdürü Ömer Arslan da Vali Kılıç’a makamında veda ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarı dileklerini ilettiler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim