Çorum-Ankara karayolu üzerindeki kontrol noktasında yılın ilk dakikalarında nöbet tutan bir askerle sohbet eden Vali Kılıç, daha sonra kendi telefonundan bu askerin annesini arayarak oğluyla konuşturdu. Bartınlı olduğu öğrenilen Jandarma Er Mustafa Arslan’ın annesi Münevver Arslan ile konuşan Vali Kılıç, “Münevver anne nasılsın. İyi misin ben Çorum Valisi Necmettin Kılıç. Senin evladın yanımda. Devletimizin şefkatli kollarında, koruması altında o hem bizi koruyor, vatandaşı koruyor devletimizde ona sahip çıkıyor. Evladın bize ve devletimize emanet” diyerek telefonu er Mustafa Arslan’a uzattı.
Telefonu alan Arslan, “Nasılsın anneciğim. Çok şükür iyiyim. Nöbetteyim. Sayın Valimiz geldi ziyaret etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Sayın Valimize telefonu veriyorum. Kendine çok iyi bak ellerinden öpüyorum” dedi.
Daha sonra tekrar telefonu eline alan Vali Kılıç, “Annem, maşallah koç gibi evlat yetiştirmişsin. Koç gibi. Nöbet tutuyor şuanda. Nöbet tutan gözleri cehennem ateşi yakmaz diye biliyoruz. Vatan için, millet için görevde evladımız. Ne kadar övünseniz azdır. Bizden isteğiniz var mı? Ellerinizden öperim yeni yılınızı tebrik ederim” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim