Mimar Sinan, Akkent ve Karakeçili Mahelleleri'nde yaşlıları, hastaları, mahalle muhtarlarını ziyaret eden Vali Necmeddin Kılıç, sokakta gördüğü, çatkapı evine gittiği vatandaşların sorun ve taleplerini de dinledi.

Vali Kılıç kimi zaman bahçede yufka yapan kadınlarla, kimi zaman pazarda satış yapan esnafla, kimi zaman okul bahçesinde futbol oynayan gençlerle sohbet etti. Vali Kılıç gençlerle futbol oynamayı da ihmal etmedi. Gezdiği mahallelerde küçük çocuklarlı da severek yakından ilgilenen Vali Kılıç, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Vali Kılıç ziyaretleri kapsamında Karakeçili Mahallesi halkından Mustafa Çakan, Hanife Erdil, Kamile Bakan, Raşit Genç, Nezaket Çakırlı, Celal Çınar, Akkent Mahallesi’nden Yusuf Yılmaz; Ümit Kahya, Nazmiye Türk, Mustafa Yurdakul, Mimar Sinan Mahallesi sakinlerinden Hüseyin Yıldız, Ayşe Gözel ile biraraya geldi. Vali Kılıç ayrıca Akkent Mahallesi Muhtarı Necip Güler ve Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Fevzi Şeker’i de ziyaret ederek mahallenin sorunları ve taleplerini yerinde dinledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim