Vali Kılıç’ın ilk ziyaretçisi Batı Trakya Türkleri’nin merhum lideri Dr. Sadık Ahmet’in eşi Işık Ahmet oldu. Çorum’da eşinin adını taşıyan okulun programında öğrencilerle biraraya gelen Işık Ahmet, Vali Kılıç’ı da makamında ziyaret etti.

Merhum Sadık Ahmet’in milletimiz için önemli şahsiyetlerden biri olduğunu söyleyen Vali Kılıç nazik ziyareti için Işık Ahmet ile İlim Yayma Cemiyeti Başkanı işadamı Mustafa Tuzcu ve İstanbul’da ikamet eden hemşerimiz Fatma Tuzcu’ya da teşekkürlerini iletti.

Türk Telekom Samsun Bölge Müdürü Baki Günay ve Türk Telekom İl Müdürü Veysel Akçıl da Vali Kılıç’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyarette kurumun çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Turkcell Global Bilgi Yönetim ekibi de istihdamı arttırmak ve istihdama katkı sağlamak amacıyla yapılan çalışmalar uyarınca Vali Necmeddin Kılıç’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyaret için heyete teşekkür eden Vali Kılıç, ilimizde istihdamı artırmaya yönelik yapılan her çalışmaya desteğe hazır olduklarını vurguladı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim