Resmi Gazete’de yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Çorum’a atanan Vali Necmeddin Kılıç önceki gün de beraberinde Niğde Garnizon Komutanı Jandarma Albay İbrahim Taşkın ve İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ile birlikte Çiftlik İlçesi’ne gitti.
Vali Kılıç, Çiftlik’te Kaymakam Mustafa Dinç, Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel, Belde Belediye Başkanları, kurum ve kuruluş müdürleri, muhtarlar ve vatandaşların oluşturduğu yüzlerce metrelik kuyrukla karşılandı.
Kılıç gibi babacan bir Vali ile çalışmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Belediye Başkanı Güzel, “İlimize atandığınız günden beri gerek kamu kurum ve kuruluşları gerek ilçelerimize hareketlilik getirerek hizmet çıtasını yükselttiniz. İlimizin ihtiyaçlarına imza atarak Niğde halkının sizi uzun yıllar hatırlanacak hayır duasını aldınız Çiftlik halkı adına size yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.
Veda töreninde konuşan Kaymakam Dinç ise 3 yıldır beraber çalıştıkları Vali Kılıç’ın ilçelerini hiç gözardı etmediğini, büyük yatırımlara imza atıldığını belirterek hizmetleri için teşekkür etti.
Törende hem idareciler hem de ilçe halkına seslenen Kılıç ise Niğde’de görev yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek “Zihnimizin derinliklerinde kalbimizin bir köşesinde olacaksınız. Vedaya geldiğim şu günde bile gösterdiğiniz ilgi ömür bitene kadar aklımda olacaktır. Biz sizin hizmetkarınız olarak geldik sizler bizi efendi yaptınız hep beraber el ele verdik, biz sizleri çok sevdik sizin dertlerinizde benim derdim sizin mutluluğunuzda benim mutluluğum, hizmetinizde bulunmaktan mutluyum. Yaptıklarımız, yapmak için attığım adımların yapamadıklarımız için hakkınızı helal edin” dedi.
Devletin yeni görev yeri olarak Çorum’u takdir ettiğini de hatırlatan Vali Kılıç’a Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel tarafından “Fahri Hemşerilik Beratı” ve Osmanlı Tuğrası takdim ederken, muhtarlar da köylere yapılan hizmetler anısına çeşitli el ürünleri hediye etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim